0493/41 60 75 info@hypno-therapeut.be
Selecteer een pagina

Afvallen met hypnose

 

Afvallen met hypnose is geen dieet

Dieten, calorieën tellen, uithongeren, uren sporten en afzien…. Dat werkt, maar niet voor altijd.
Ieder lichaam is anders en iedere geest is anders.  Met mate eten, genoeg water drinken en gezond bewegen werkt voor iedereen. Maar toch doen we het niet.  Waarom is dat?
Daar kan ik geen eenzijdig antwoord op geven want daar kunnen verschillende oorzaken voor zijn.
Afvallen met hypnose kan hierbij helpen en ik bied hierin twee mogelijkheden: de gewone sessie afvallen met hypnose en de Virtuele Maagband.

Afvallen met hypnose in één sessie, kan dat?  Ja dat kan!

Het komt erop neer dat ik met je onderbewustzijn overeen kom dat je naar een streefgewicht gaat. Een realistisch streefgewicht.  Je onderbewustzijn gaat dan alle veranderingen aanbrengen die nodig zijn om dit doel te bereiken.  Dit heeft tijd nodig maar dit is de meest gezonde manier om af te vallen, want je onderbewustzijn weet uiteindelijk echt wel wat het beste is voor jou.
Je onderbewustzijn gaat je sturen. Dit wil zeggen dat als je naar de koelkast gaat of de snoepkast gaat, je onderbewustzijn je een signaal gaat geven van :’dit hoeft niet’.  Als je dan niets neemt en terug verder doet waar je mee bezig was, zal je snel terug gefocust zijn.  Zonder hypnose was er waarschijnlijk een stemmetje dat bleef zagen om toch maar weer dat lekkers uit de kast of koelkast te nemen.
Negeer je op dat moment je onderbewustzijn en ga je toch dat lekkers opeten dan gaat je onderbewustzijn na een tijdje geen signaal meer geven en is de sessie voor niets geweest.

Je kan me hier steeds over contacteren moest dit niet duidelijk zijn of als je meerdere inlichtingen wenst op onderstaand contactformulier.

 

“Don’t be afraid to give up the good to go for the great”

Tarrieven

  • Een sessie afvallen kost 125€ en duurt ongeveer tussen de 45 en de 60 minuten.
  • Iedereen is anders en daardoor kan deze tijdspanne van persoon tot persoon verschillen.  Het resultaat telt, niet de klok.
  • Hoewel veel cliënten met 1 sessie geholpen zijn, kan het zijn dat er met een tweede sessie bijgestuurd moet worden.