0493/41 60 75 info@hypno-therapeut.be
Selecteer een pagina

Het CONTROL Protocol

 

Dit protocol werd speciaal ontwikkeld om angsten, emotionele stress, chronische stress, lichamelijke klachten omwille van chronische stress, laag zelfbeeld, neerslachtigheid en depressieve gevoelens diepgaand aan te pakken en blijvende veranderingen te realiseren en dit op een gepersonaliseerde manier door middel van hypnotherapie.  Zowel de hypnose sessies alsook 1 hypnose audio wordt volledig op maat aangeboden. 

Bij angsten en/of emotionele stress kunnen we veel oplossen in één sessie, maar uit ervaring zien we dat er na die sessie meestal meerdere  zaken aan het licht komen en verwerkt dienen te worden.  Veel van deze angsten en stress factoren heb je gedurende je hele leven opgebouwd waarvan de meeste zelfs voor je eerste zeven levensjaren.  Het grote voordeel van Hypnotherapie in het algemeen is dat we op bewust niveau niet hoeven te graven.  In tegenstelling tot regressie werd dit programma zo ontwikkeld en opgebouwd dat je niets hoeft te herbeleven.  Ik spreek en werk op zo’n manier met het onderbewustzijn zodat er gewerkt en verwerkt kan worden zonder dat jij eigenlijk iets moet doen.

De hypnose sessies volgen de richtlinen van het CONTROL protocol maar zijn alle vier gepersonaliseerd waardoor het effect veel groter wordt.  De drie hypnose audio’s ondersteunen het programma en het effect van de hypnose sessie wordt hierdoor versterkt.  Veel cliënten hebben ook na het volgen van dit programma veel deugd aan de hypnose audio’s.

 

Tarrieven

  • Voor het Control protocol betaalt u 480 euro voor het hele programma.
  • Het programma omvat 4 hypnose sessies waarvan de eerste 3 sessies gelijk geboekt worden.  Tussen de eerste en de tweede sessie mag maximum één week zitten.  Tussen de tweede en de derde sessie zitten er twee weken.  De laatste sessie wordt los ingeboekt wanneer nodig.
  • Je krijgt gelijk na de eerste sessie een hypnose audio die je gedurende de eerste week dagelijks moet beluisteren.  Naargelang de vorderingen krijg je na de tweede of derde sessie een gepersonaliseerde hypnose audio.  Op het einde van het programma krijg je een derde hypnose audio.
  • In het intake gesprek dat ongeveer een half uur duurt leg ik uit wat hypnose is, wat ik van jou verwacht en hoe jij je gaat voelen tijdens hypnose.  Indien gewenst mag de eerste sessie hier gelijk op volgen.
  • Indien je tijdens dit programma vragen hebt kan je een online info sessie boeken van een kwartier.

Contact

G

Contact

U kan mij het best bereieken via mail info@hypno-therapeut.be of telefonisch op het nummer 0493/41 60 75

 

G

De Praktijkruimte

Ward Vanempten
Halensebaan 49
3290 Diest

Mijn praktijkruimte bevind zich achteraan het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg.  Zowel de ingang als de parking liggen achteraan het gebouw.

G

Gratis info sessie

Indien gewenst kan er via https://www.hypno-therapeut.be/afspraak/ een gratis info sessie geboekt worden. Dit kan zowel telefonisch als via zoom.

G

Online sessie

De online sessies gaan door via zoom.  U krijgt van mij een link nadat u een afspraak heb gemaakt via de afspraak pagina.

“De meest effectieve manier om de wereld om je heen te begrijpen is door het stellen van een vraag”