0493/41 60 75 info@hypno-therapeut.be
Selecteer een pagina

De virtuele maagband

De virtuele maagband is een niet chirurgische techniek die de kracht van hypnose gebruikt om je lichaam te herprogrammeren om voldaan te zijn met kleinere hoeveelheden voedsel.  Het gaat je manier van denken over voedsel veranderen en geeft veilige en voorspelbare resultaten.  Deze techniek in de hypnotherapie overtuigt je brein ervan dat je genoeg hebt na een bepaalde hoeveelheid voedsel.  Ook zal je onderbewustzijn begrijpen dat je water wilt drinken en je krijgt het gevoel dat je meer wilt bewegen.

De virtuele maagband is geen dieet.  Je kan alles blijven eten, alleen zal je kleinere porties nemen en meer water gaan drinken.  Hierdoor is dit programma makkelijk vol te houden in tegenstelling tot de meeste diëten.  Het slappe gevoel, de honger en het innerlijk stemmetje dat meer wil zal er niet zijn.

De virtuele maagband is een beproefde methode op lange termijn.

Tarrieven

  • Voor de virtuele maagband betaalt u 650 euro voor het hele programma.
  • Het programma omvat 5 hypnose sessies waarvan de eerste 3 sessies gelijk geboekt worden.  Tussen de eerste en de tweede sessie is het aangeraden om niet meer dan één week tussen te de sessies te laten.  Tussen de tweede en de derde sessie zit meestal een tweetal weken, maar dit scheelt van persoon tot persoon.  De laatste 2 sessies worden op maat ingeboekt wanneer nodig.
  • Tijdens de eerste sessie wordt de hele strategie bepsroken en volgt een kennismakingshypnose waarin we onze doelen gaan stellen.  Je krijgt een boekje als geheugensteun en waarin de te volgen stappen nog eens uitgelegd staan.  Je krijgt een sleepyphone (een hoofdtelefoon in de vorm van een haarband) en twee hypnose audio’s die je in de eerste week dagelijks dient te beluisteren.
  • Tijdens de tweede sessie wordt de maagband geplaatst.
  • In de derde sessie worden vooral belemmerende gedachten en onderliggende blokkades aangepakt.
  • Als je interesse hebt of meerdere inlichtingen wenst kan je mij steeds vrijblijvend contacteren  op onderstaande pagina.  Wil je dit graag online bespreken kunnen we een vrijblijvende  zoom meeting van een 15 tal minuten inboeken.

Contact

G

Contact

U kan mij het best bereieken via mail info@hypno-therapeut.be of telefonisch op het nummer 0493/41 60 75

 

G

De Praktijkruimte

Ward Vanempten
Halensebaan 49
3290 Diest

Mijn praktijkruimte bevind zich achteraan het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg.  Zowel de ingang als de parking liggen achteraan het gebouw.

G

Gratis info sessie

Indien gewenst kan er via https://www.hypno-therapeut.be/afspraak/ een gratis info sessie geboekt worden. Dit kan zowel telefonisch als via zoom.

G

Online sessie

De online sessies gaan door via zoom.  U krijgt van mij een link nadat u een afspraak heb gemaakt via de afspraak pagina.

“De meest effectieve manier om de wereld om je heen te begrijpen is door het stellen van een vraag”