0493/41 60 75 info@hypno-therapeut.be
Selecteer een pagina

Welkom op deze site

Zelfvertrouwen wordt gemaakt en/of gekraakt doorheen je levensjaren.  Iemand die wat gevoeliger is kan hard afzien van wat plagerijen en ziek worden van echte pesterijen.  Daarnaast kreeg ook iedereen het nodige commentaar van leerkrachten, ouders, enz…Dan komt je puberteit waarin je heel ontvankelijk bent en zo wordt je zelfbeeld en dus ook je zelfvertrouwen stilletjes gecreëerd.  Een laag zelfbeeld is geen zwakte maar eerder een teken van een hogere gevoeligheid en uiteraard de omstandigheden van opgroeien.

 

Een laag zelfbeeld en/of laag zelfvertrouwen hoeft niet zo erg te zijn, maar stel je eens even voor hoe het zou zijn als je blaakte van zelfvertrouwen.  Hoe zou je leven er dan uitzien?  Wat zou je denken als je in de spiegel keek.  Een leven met zelfvertrouwen geeft gewoon meer kansen, of beter gezegd; iemand vol zelfvertrouwen neemt gewoon zijn kansen.

 

Hypnose kan hier in ondersteunen omdat zelfvertrouwen in je onderbewustzijn zit.  Het is een geloof over jezelf, een manier van kijken en denken.

 

Met 1 sessie voel je zeker verandering, maar je kan ook kiezen voor een programma van drie krachtige sessies voor een optimale verandering.

 

In het programma worden 3 sessies geboekt met telkens 14 dagen tussen de sessies.  Voel je zelf dat deze 14 dagen te kort is of te lang passen we dit aan naar jouw noden.  Iedereen is tenslotte anders.

Tarrieven

  • Zelfvertrouwen kweken of boosten in 1 sessie kost 125€ en duurt ongeveer tussen de 45 en de 60 minuten.
  • Het programma omvat 3 krachtige sessies en kost 325€.
  • Zowel de sessie als het programma kan zowel online als in de praktijk doorgaan en heeft evenveel waarde en resultaat.