0493/41 60 75 info@hypno-therapeut.be
Selecteer een pagina

Het programma “Regressie”

Vaak lopen we rond met negatieve gedachten/gedragingen waarvan we niet goed begrijpen waar deze vandaan komen.  Veel van deze gedragingen werden gevormd of veroorzaakt in de eerste zeven levensjaren.  Het beperkt ons in het leven en kan zelfs letterlijk ziek maken zoals wel meer voorkomt bij onopgeloste emotioneel negatieve ervaringen.  Regressie betekent teruggaan naar een eerdere beleving/ervaring in je leven om zo emotionele blokkades op te lossen.  Het helen primeert dan ook op het het eventueel vinden van de oorzaak.  Het herbeleven van een aantal herinneringen is vaak genoeg om zaken te plaatsen en te verwerken bij de wortels van het probleem.

In de eerste sessie besteden we veel aandacht aan zowel de intake als de pretalk. We stellen het doel, maken het probleem helder zodat jij perfect weet wat er gaat gebeuren en je volledig op je gemak bent.  Ik breng je onder hypnose en we beginnen de reis door jouw herinneringen.  We gaan rustig naar makkelijke herinneringen en bouwen steeds verder op naar vroegere herinneringen (age regression) om dan te eindigen bij een past positive reconnect.

In de tweede sessie kijken we eerst naar hoe jij de eerste sessie ervaren hebt en wat het allemaal heeft los gemaakt.  Dan gaan we verder naar een aantal herinneringen om te eindigen met past negative disconnect.

In de derde sessie bespreken we opnieuw eerst je ervaringen en veranderingen om dan over te gaan naar het hypnotherapeutische gedeelte waar Inner child healing, forgiveness, parts therapy, age progression en future pacing.

Een hoop termen die je nu misschien weinig zeggen, maar tijdens dit programma wordt dat allemaal duidelijk.  Wat belangrijker is, is dat regressie niet zo zwaar is dan het lijkt of soms beweerd wordt.  Je onderbewustzijn laat je enkel beleven wat je aankan en zelfs als het even emotioneel wordt kunnen we ten alle tijden onmiddellijk terug naar de veilige plek die we in de eerste sessie installeren.

Laat je onderdompelen in de magie van je onderbewustzijn, van je herinneringen en van het zelfgenezende vermogen dat elk lichaam en ziel in zich meedraagt.

Voor alle bijkomende vragen kan je me ten alle tijde mailen, bellen of kan je een gratis online info sessie boeken.

 

Tarrieven

 

  • Voor een sessie regressie sessies betaald u 150€ . Deze duurt 60 min.
  • In het intake gesprek leg ik uit wat hypnose is en wat regressie is, wat ik van jou verwacht en hoe jij je gaat voelen tijdens hypnose.
  • Indien je  vragen hebt kan je altijd een online info sessie boeken van een kwartier.

Contact

G

Contact

U kan mij het best bereieken via mail info@hypno-therapeut.be of telefonisch op het nummer 0493/41 60 75

 

G

De Praktijkruimte

Ward Vanempten
Halensebaan 49
3290 Diest

Mijn praktijkruimte bevind zich achteraan het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg.  Zowel de ingang als de parking liggen achteraan het gebouw.

G

Gratis info sessie

Indien gewenst kan er via https://www.hypno-therapeut.be/afspraak/ een gratis info sessie geboekt worden. Dit kan zowel telefonisch als via zoom.

G

Online sessie

De online sessies gaan door via zoom.  U krijgt van mij een link nadat u een afspraak heb gemaakt via de afspraak pagina.

“De meest effectieve manier om de wereld om je heen te begrijpen is door het stellen van een vraag”