0493/41 60 75 info@hypno-therapeut.be
Selecteer een pagina

Het RELAX Protocol

 

Dit protocol werd speciaal ontwikkeld om zaken als stress, slecht slapen, weinig zelfvertrouwen, maar ook negatieve gedragingen als woede en boosheid uitgebreid en diepgaand aan te pakken en zo blijvende veranderingen te realiseren door middel van gepersonaliseerde hypnotherapie.

Met gepersonaliseerde hypnotherapie wordt bedoelt dat de sessies zo gekozen worden om jou zo goed mogelijk te helpen.  Na de intake weet ik waar te beginnen en de tweede en derde sessie zijn altijd een reactie op de resultaten van de vorige sessie en natuurlijk ook waar jij behoefte aan hebt.

Hypnotherapie vind plaats in het onderbewustzijn en heeft als grote voordeel dat we niet hoeven te graven in het bewustzijn.  Het is ook niet nodig om negatieve ervaringen te herbeleven.  Eigenlijk moet je zelf weinig doen.  Je moet vooral gemotiveerd zijn om problemen te veranderen en mijn instructies opvolgen.

Deze hypnose sessies kunnen zowel online als in mijn praktijkruimte doorgaan of een mengeling van beide.  De resultaten online zijn dezelfde als in de praktijk.

 

Tarrieven

  • Voor het Relax protocol betaalt u 360 euro voor het hele programma.
  • Het programma omvat 3 hypnose sessies.  Tussen elke sessie mag maximum één week zitten, enkel tussen de tweede en de derde sessie kan er naargelang de vorderingen en de persoonlijke behoefte iets langer zitten.
  • Je krijgt gelijk na de eerste sessie een hypnose audio die je gedurende de eerste week dagelijks moet beluisteren.   Op het einde van het programma krijg je een tweede hypnose audio.
  • In het intake gesprek dat ongeveer een half uur duurt leg ik uit wat hypnose is, wat ik van jou verwacht en hoe jij je gaat voelen tijdens hypnose.  Indien gewenst mag de eerste sessie hier gelijk op volgen.
  • Indien je tijdens dit programma vragen hebt kan je een online info sessie boeken van een kwartier.

Contact

G

Contact

U kan mij het best bereieken via mail info@hypno-therapeut.be of telefonisch op het nummer 0493/41 60 75

 

G

De Praktijkruimte

Ward Vanempten
Halensebaan 49
3290 Diest

Mijn praktijkruimte bevind zich achteraan het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg.  Zowel de ingang als de parking liggen achteraan het gebouw.

G

Gratis info sessie

Indien gewenst kan er via https://www.hypno-therapeut.be/afspraak/ een gratis info sessie geboekt worden. Dit kan zowel telefonisch als via zoom.

G

Online sessie

De online sessies gaan door via zoom.  U krijgt van mij een link nadat u een afspraak heb gemaakt via de afspraak pagina.

“De meest effectieve manier om de wereld om je heen te begrijpen is door het stellen van een vraag”