0493/41 60 75 info@hypno-therapeut.be
Selecteer een pagina

Slechte gewoonten

Slechte gewoonten kunnen vanalles zijn; nagelbijten, plukken aan de vingers, snel boos worden…. Maar ook teveel drinken, teveel snoepen,  teveel op je smartphone bezig zijn….

Van sommige slechte gewoonten willen we gewoon af en andere willen we gewoon onder controle krijgen.

Ook hier kan hypnose helpen en ondersteunen en dit op een persoonlijk gerichte manier.  Wil je niet stoppen met teveel snoepen, maar je wilt maar een bepaalde hoeveelheid snoepen, dan kan dit.  Hetzelfde met drinken en smartphone gebruik,….

Zeg wat er scheelt en zeg wat je wilt en de hypnose doet de rest.

Soms moet je het onderbewustzijn wel even laten wennen of moet jij de signalen die het onderbewustzijn jou stuurt leren ontvangen.  Als je kiest om niet te stoppen maar iets gecontroleerd te doen, zal je soms even geduld moeten hebben maar je zal de veranderingen zeker wel gaan voelen.

Tarrieven

  • Een gewone hypnose sessie kost 125€ en duurt ongeveer tussen de 45 en de 60 minuten.
  • Iedereen is anders en daardoor kan deze tijdspanne van persoon tot persoon verschillen.  Het resultaat telt, niet de klok.
  • Hoewel veel issues in 1 sessie opgelost kunnen worden zijn er toch soms meerdere sessies aangewezen.  Soms blijken er onderliggende issues te zijn die eerst verwerkt moeten worden.