0493/41 60 75 info@hypno-therapeut.be
Selecteer een pagina

Stoppen met roken

 

Zoals bij vele verslavingen bestaat ook roken uit een fysieke verslaving, namelijk de nicotineverslaving en de geestelijke verslaving.  Het is lastig om te stoppen omdat je onderbewustzijn jouw en zichzelf ziet als een roker.  Als je beslist om te stoppen doe je dat op bewust vlak, dus op wilskracht.  Je onderbewustzijn echter blijft een roker en blijft dus zin hebben in een sigaret of tabak.  Er ontstaat een conflict tussen je bewustzijn en je onderbewustzijn.  Meestal wint het onderbewustzijn en bij een moeilijk moment ben je zo weer terug begonnen.

 

Als je stopt met roken door middel van hypnose, gaan we het onderbewustzijn herprogrammeren naar een niet-roker.  Als je op bewust niveau voldoende gemotiveerd bent op te stoppen, staan je bewustzijn en je onderbewustzijn op 1 lijn en zal je makkelijk kunnen stoppen met hypnose.  Omdat je onderbewustzijn geprogrammeerd wordt naar een niet-roker zal je geen of weinig last hebben van ontwenningsverschijnselen.  Heb je toch last van neven verschijnselen had je waarschijnlijk nog een onderliggende issue.  Neem dan even terug contact op zodat we kunnen kijken hoe we dit kunnen oplossen.

 

Hoewel er veel succesverhalen zijn over het stoppen met roken onder hypnose, moeten we er toch bij zeggen dat iedereen anders is en anders reageert.  Je motivatie om te stoppen is van cruciaal belang.  Als je komt omdat bijvoorbeeld je partner last heeft van je rookgewoonte, maar jij niet zo, mag je de beste hypnotherapeut voor je hebben, dan zal het niet lukken.  Veel cliënten zijn in 1 sessie van het roken af en sommige cliënten hebben 2 sessies nodig.

Tarrieven

  • Een sessie “stoppen met roken”  kost 125€ en duurt ongeveer tussen de 45 en de 60 minuten.
  • Iedereen is anders en daardoor kan deze tijdspanne van persoon tot persoon verschillen.  Het resultaat telt, niet de klok.
  • Hoewel veel clienten genoeg hebben aan 1 sessie zijn er toch soms meerdere sessies aangewezen.  Soms blijkt er een aparte verslaving van vapen te zijn gecreërd.