0493/41 60 75 info@hypno-therapeut.be
Selecteer een pagina

Het Programma “Verslaving”

 

Ook dit is een gepersonaliseerd programma omdat verslavingen nogal kunnen verschillen van elkaar.  Een drugs verslaving en een eetverslaving hebben uiteraard heel verschillende kenmerken, maar ook een aantal kenmerken die overeen komen.  Ook is de oorsprong van de verslaving heel persoonlijk.

Bij verslavingen gaan we in eerste instantie jouw onderbewustzijn duidelijk maken dat de verslaving niet meer goed is voor jou.  Dit klinkt kinderlijk eenvoudig, maar jouw onderbewustzijn houd de verslaving instant omdat het zo geprogrammeerd is en dit zelfs met goede bedoelingen doet.
Vanaf een tweede sessie gaan we zaken verwerken en/of gaan we via ideomotirische technieken communiceren met het onderbewustzijn.  Het hangt helemaal van jouw situatie af en hoe jij reageert op de eerste sessie.
Het voordeel is dat jij eigenlijk helemaal niet moet doen buiten heel erg gemotiveerd zijn en de instructies zo goed mogelijk opvolgen.

De hypnose audio’s werken enerzijds heel erg ondersteunend en zelfs transformerend en zijn een belangrijk onderdeel van het programma.

 

Tarrieven

  • Voor het programma Verslaving betaalt u 360 euro voor het hele programma.
  • Het programma omvat 3 hypnose sessies.  Tussen elke sessie mag maximum één week zitten, enkel tussen de tweede en de derde sessie kan er naargelang de vorderingen en de persoonlijke behoefte iets langer zitten.
  • Je krijgt gelijk na de eerste sessie een hypnose audio die je gedurende de eerste week dagelijks moet beluisteren.   Op het einde van het programma krijg je een tweede hypnose audio.
  • In het intake gesprek dat ongeveer een half uur duurt leg ik uit wat hypnose is, wat ik van jou verwacht en hoe jij je gaat voelen tijdens hypnose.  Indien gewenst mag de eerste sessie hier gelijk op volgen.
  • Indien je tijdens dit programma vragen hebt kan je een online info sessie boeken van een kwartier.

Contact

G

Contact

U kan mij het best bereieken via mail info@hypno-therapeut.be of telefonisch op het nummer 0493/41 60 75

 

G

De Praktijkruimte

Ward Vanempten
Halensebaan 49
3290 Diest

Mijn praktijkruimte bevind zich achteraan het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg.  Zowel de ingang als de parking liggen achteraan het gebouw.

G

Gratis info sessie

Indien gewenst kan er via https://www.hypno-therapeut.be/afspraak/ een gratis info sessie geboekt worden. Dit kan zowel telefonisch als via zoom.

G

Online sessie

De online sessies gaan door via zoom.  U krijgt van mij een link nadat u een afspraak heb gemaakt via de afspraak pagina.

“De meest effectieve manier om de wereld om je heen te begrijpen is door het stellen van een vraag”